Lån penge til det du går og drømmer om

lån penge

Vil du gerne på ferie? Nyde solen på en hvid sandstrand eller snefyldt bjergtop? Måske ligger drømmen ikke så langt væk, hvis pengene stod på din konto. Med et kviklån kan du nemt og hurtigt få de penge på kontoen, som du har brug for til at realisere dine drømme.

Slå til mens tilbuddet på drømmebilen gælder. Venter du for længe bliver den måske solgt. Tag styring over dit eget liv – hvis du har en regelmæssig indkomst er der ingen grund til at vente med ferien, bilen eller sofaen til de gode tilbud er væk. Lån penge i dag og hav pengene på din konto i morgen.

Hvad går du om drømmer om?

Slip fantasien løs og realisér dine drømme med en økonomisk håndsrækning fra et online lån. De hurtige og nemme lån er din vej til drømmeferien, det enestående tilbud på drømmebilen eller den nye sofa, du længe har haft kig på. Enkel og hurtig låneproces, der hverken stiller spørgsmål til, hvad du skal bruge pengene til, eller om du kan stille økonomisk sikkerhed for lånet.

Sådan låner du penge online…

Der er fire enkle trin til at låne penge online:

  • Du finder en god låneudbyder
  • Du vælger lånebeløb og afdrag
  • Du ansøger online med NemID
  • Du har pengene på kontoen

Læs mere om de fire trin her og bliv klar til at gøre dine drømme til virkelighed.

Hvordan finder du en god låneudbyder?

Det er nemt at finde sider med overblik over låneudbydere på nettet. Her kan du se, hvem der udlåner, hvor meget de udlåner, og hvad deres tilbagebetalingsvilkår er. Det, du skal kigge efter, når du vælger udbyder og lån, er ÅOP – Årlige Omkostninger i Procent – det er reelt set prisen på lånet og dét, du bør sammenligne.

Hvilket beløb vil du gerne låne?

Lån penge til det, du går og drømmer om – for modsat almindelige lån, skal du ikke redegøre for, hvad du vil bruge pengene til. Det betyder at du sagtens kan låne lidt mere end det, du lige står og mangler. Ønsker du at låne penge til en rejse, kan du med fordel låne lidt ekstra til lommepenge. Vær desuden opmærksom på at vælge en størrelse afdrag, som du realistisk kan tilbagebetale hver måned.

Hvordan fungerer online låneansøgninger?

Alt foregår elektronisk, når det handler om online lån. Når du har valgt din låneudbyder og det lån, du ønsker, trykker du blot på ”ansøg” og udfylder et par informationer. Med dit NemID verificerer du din identitet og afventer.

Hvornår har du pengene på kontoen?

Du har typisk pengene fra et online lån på din konto indenfor 1 døgn og i mange tilfælde inden for ganske få timer. Pengene fra et kviklån går automatisk ind på din Nemkonto, så snart du er godkendt til dit privatlån.

Lån penge til det, du går og drømmer om

Du kan få de penge i dag, som du står og mangler til det, du går og drømmer om. Det foregår online og vilkårene er de samme som ved alle andre lån – bortset fra, at du hverken behøver at forklare, hvad pengene skal bruges til, eller stille økonomisk sikkerhed for lånet. Den perfekte måde at finansiere dine drømme på!