Sammenlign billige måltidskasser online

billige måltidskasser

Årstidernes måltidskasser

Er du træt af at bruge energi på at købe ind efter arbejde, og derefter skulle finde på et kreativt bud på familiens aftensmåltid, så har du sikkert overvejet en billig måltidskasse. Mens der efterhånden findes et væld af udbydere på markedet for måltidskasser, som blandt andet byder på frosne færdigretter, så er Årstidernes måltidskasser med råvarer og opskrifter nok fortsat en af de bedst kendte.

Danmarks ældste leverandør af måltidskasser

Det er da heller ikke uden grund, for Årstiderne er Danmarks ældste leverandør af måltidskasser, og har brugt flere årtier på at finpudse deres tilbud. Det kan mærkes, for hos Årstiderne finder du et imponerende stort udvalg af måltidskasser – her findes næsten bogstaveligt talt en kasse til næsten hvilken som helst smag, diæt, livsstil og husstandsstørrelse.

Friske grøntsager og råvarer med opskrifter

Mens nogle foretrækker et færdiglavet måltid, der blot skal varmes op og sættes på bordet, sætter andre stor pris på selv at lave mad – men drømmer bare om at få hele processen gjort hurtigere og nemmere. Her er en udbyder som Årstiderne helt perfekt, idet du får en hel kasse fyldt med friske grøntsager leveret direkte til døren, hvilket sparer dig for den kedelige tur til supermarkedet. Du behøver heller ikke bruge energi eller overskud på at finde på spændende opskrifter, for Årstiderne leverer det hele – og giver dig samtidig muligheden for at eksperimentet med nye og spændende retter, som du måske aldrig ville have givet dig i kast med på egen hånd.

Stort udvalg hos Årstiderne

Således kan Årstiderne blandt andet byde på både en glutenfri måltidskasse, en vegansk og vegetarisk kasse, en flexitar kasse, samt eksempelvis måltidskasser, der er særligt velegnede til familier med børn. Årstiderne har et særdeles solidt udvalg for de, der ønsker at leve grønnere, sundere og mere bæredygtigt – denne kundegruppe har hele syv måltidskasser at vælge imellem hos Årstiderne. Men fortravlede børnefamilier bliver heller ikke overset hos Årstiderne, hvor du kan finde måltidskasser med retter, der ikke tager mere end ti til tyve minutter at tilberede.

Syv grønne måltidskasser fra Årstiderne:

 1. VegetarKassen
 2. Den Glutenfri VeganerKasse
 3. FlexitarKassen
 4. Vegetar 20 Minutter
 5. BørneVegetar
 6. PescetarKassen
 7. Den Veganske MåltidsKasse

Fem hurtige måltidskasser fra Årstiderne:

 1. KvikKassen
 2. Børnefamilie 20 Minutter
 3. Vegetar 20 Minutter
 4. 10 MinuttersKassen
 5. KvikKassen Uden Fisk

Prisniveau

Ligesom der er stor variation på indholdet, findes der ligeledes måltidskasser i mange forskellige prisniveauer hos Årstiderne alt efter, hvilken type retter, kassen indeholder. Samtidig afhænger kassens pris naturligvis af, hvor mange ugedage, samt personer, der bestilles til. Prisniveauet varierer altså afhængigt af mange forskellige faktorer, men er på mange måder sammenligneligt med andre udbydere af måltidskasser på markedet.

Eksempelvis koster Vegetarkassen fra 315 kroner, mens den såkaldte Verdenskasse, med mad fra forskellige køkkener verden over, koster fra 449 kroner. Endelig koster 10 Minutterskassen, der indeholder hurtige og nemme retter, fra 559 kroner og Børnefamilie, 20 Minutter-kassen koster 549 kroner.

Ingen binding på abonnement hos Årstiderne

Er du nervøs for at binde dig til en ugentlig kasse, behøver du ikke være bekymret for at afprøve Årstiderne. Her er nemlig ingen binding på dit abonnement på måltidskasser, så du kan prøve dig frem med forskellige kasser, og altid opsige abonnementet igen, når det passer dig.